Offerte aanvragen

Koffieservice in Hoogeveen

Een goede kop koffie is een ideale start van een kantoordag. Daarom kiezen steeds meer kantoren voor een koffieservice, die ze hierin voorziet. Niet alleen de koffie wordt dan geleverd, maar ook de machine die de koffie zet en de koffie toebehoren. Bent u op zoek naar een koffieservice in Hoogeveen? Dan is Jobo Koffie de perfecte partner. Wij ontzorgen u van begin tot eind, zodat u altijd kunt genieten van de beste koffie op uw kantoor. Goed voor uzelf en natuurlijk voor uw werknemers.

De koffieservice in Hoogeveen die levert wat u nodig heeft

Jobo Koffie heeft een uitgebreid assortiment aan koffievarianten, zodat u altijd kunt kiezen uit de koffie die u het liefste hebt. Als koffieservice in Hoogeveen hebben we ons assortiment zo ruim mogelijk gemaakt en bieden we onze klanten altijd de kans om datgene te vinden wat het beste bij ze past. Dat betekent dus dat we niet alleen koffie leveren, maar ook koffie toebehoren, zodat u bij ons in een keer helemaal klaar kunt zijn.

Wij leveren de volgende koffievarianten:

  • Vriesdroog koffie - Deze koffievariant bewaart zijn geurige aroma en versheid omdat hij bij minus veertig graden celsius wordt ingevroren. Eenmaal ontdooid, beschikt u over heerlijke, verse koffie.
  • Koffiebonen - Nog altijd zijn de koffiebonen enorm in opmars. En waarom ook niet; koffiebonen leveren verse koffie en produceren een geurig aroma.
  • Filterkoffie - Filterkoffie biedt heerlijke koffie en geeft u de mogelijkheid om in een keer een grote pot te zetten, zodat iedereen er van mee kan genieten.
  • Fresh brew koffie - Fresh brew koffie wordt gezien als de opvolger van filterkoffie en biedt hetzelfde heerlijke aroma. Kies uit koffie voor een kopje, of voor een hele pot.
  • Cafitesse koffie - Deze koffievariant van Douwe Egberts wordt ingevroren en levert een sterk geconcentreerd extract. Eenmaal omgezet tot een kop koffie, is het een belevenis op zich.
  • Topping en cacao - Koffie eindigt niet alleen bij het kopje zelf. Daarom gaat onze koffieservice in Hoogeveen ook verder en leveren we toppings en cacao voor die speciale koffiebeleving.
Onder de koffieservice in Hoogeveen vallen verschillende koffiesoorten

De beste koffiemachines voor de beste koffie

Als koffieservice in Hoogeveen leveren we niet alleen de lekkerste koffie, we zorgen er ook voor dat u een machine geleverd krijgt die deze koffie kan produceren. Want met al die verschillende koffievarianten zijn er natuurlijk ook veel machines die voor deze varianten geschikt zijn. Wie kiest voor koffiebonen, moet natuurlijk een machine hebben die deze bonen kan vermalen. En wie kiest voor filterkoffie, wil gewoon een apparaat dat de lekkerste filterkoffie zet. Daarom hebben wij ook een ruim assortiment aan koffiezetapparaten, zodat we altijd de beste machine kunnen leveren bij de beste koffie.

Onderhoud en reparatie

Als koffieservice in Hoogeveen zorgen we er ook voor dat uw machines regelmatig en grondig worden onderhouden. Af en toe moeten deze machines immers even nagekeken worden, om er zeker van te blijven dat u geniet van de best mogelijke koffie. Daarom komen onze experts graag even langs om alles goed schoon te maken en te onderhouden. En komt het voor dat er iets gerepareerd moet worden? Dan staan we natuurlijk ook volledig voor u klaar.

Jobo Koffie gaat verder

Naast alle mogelijkheden die we bieden op het gebied van koffie, kunt u bij ons ook terecht voor thee, frisdrank, Cup a Soup en diverse snacks. Want wij weten ook dat niet iedereen dezelfde smaak heeft en op verschillende momenten op de dag trek heeft in iets anders. Dus of het nou gaat om een verse kop koffie in de ochtend, of een fris blikje cola in de middag, Jobo Koffie heeft het allemaal. Ook dat is de taak van een koffieservice in Hoogeveen.

Op zoek naar de beste koffie service in Hoogeveen?

Wilt u voor uw kantoor de beste koffie, de beste machines en alles wat u verder nog maar kunt wensen om de inwendige mens te voeden? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van al het goeds dat wij te bieden hebben. We ontzorgen van begin tot eind, zodat u zeker weet dat u en uw werknemers optimaal genieten van de beste koffie.

Onze koffieservice in Hoogeveen ontzorgt u