Offerte aanvragen

Gekoeld water apparaat

Genoeg water drinken is belangrijk. De hoeveelheid vocht die men binnenkrijgt heeft zelfs een grote invloed op het goed functioneren van het lichaam. Hoe fijn is het dan om, met name op warme dagen, een gekoeld water apparaat op uw kantoor te hebben staan. Zo heeft iedereen op de werkvloer ten alle tijden een aangename verfrissing binnen handbereik.

Bekijk onze waterkoelers


Verschillende typen water apparaten

Bij Jobo koffiegroothandel bieden wij in totaal 3 verschillende waterkoelers aan. Elk van deze modellen heeft een iets andere toepassing en design.

Economy Indigo Waterkoeler

Dit is verreweg onze populairste waterkoeler. Voorzien van een groot waterreservoir en een zeer praktisch design. Dit model zien wij dan ook vaak terugkomen in fabrieks- en productieruimtes. Met deze waterkoeler geniet u eenvoudig van water van kamer- of een koude temperatuur.

Business Storm Waterkoeler

Waarbij de meeste waterkoelers het waterreservoir zich bovenop het apparaat bevindt, zit de waterfles bij de Storm Waterkoeler aan de binnenkant onderaan het apparaat. Hierdoor hoeft u niet langer met zware flessen te tillen en gaat het verwisselen van het reservoir een stuk makkelijker. Omdat de waterfles minder goed zichtbaar is geeft een LED-lamp aan wanneer de fles bijna leeg is. Verder heeft dit model het grootste tap oppervlak van de drie modellen waardoor deze zeer geschikt is voor het vullen van bijvoorbeeld flessen en karaffen.

F-Max Waterkoeler

Ons derde model heeft een moderne uitstraling en is zeer betrouwbaar. Dankzij de stevige materialen geniet u zelfs met dagelijks gebruik gemakkelijk jarenlang van gekoeld water op de werkvloer. Dankzij dit moderne design is de F-Max Waterkoeler perfect te integreren in iedere moderne kantooromgeving!


Voordelen van water drinken op het kantoor

Het menselijk brein reageert erg slecht op een vochttekort. Al bij slechts 2 procent te weinig vocht, worden mensen minder productief en is hun humeur slechter. Om dit te voorkomen wil je je werknemers de mogelijkheid bieden om continu een glas water te kunnen drinken. Juist tijdens de kantooruren, waarop je het meest vraagt van je hersenen wil je veel water blijven drinken. Het Voedingscentrum adviseert om zo’n 6 glazen water van ongeveer 200ml tijdens een kantoordag te drinken. Dit verbetert het humeur, zorgt voor een hogere concentratie en een betere alertheid!

Vraag advies aan

Als u niet zeker weet welk gekoeld water apparaat het meest geschikt is voor uw bedrijf, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van passend advies en kunnen zo een offerte op maat voor u opstellen.