Offerte aanvragen

Koffie

Als bedrijf hecht je natuurlijk veel waarde aan een goede kop koffie. Niet alleen voor je medewerkers om productief te blijven, maar ook voor tijdens een zakelijke afspraak is goede koffie van groot belang. Om er zeker van te zijn dat iedereen bij ons terecht kan, kunt u bij ons uit een uitgebreid assortiment koffie bestellen.

Lees verder Fresh Brew Koffie

Fresh Brew Koffie

Lees verder Koffiebonen

Koffiebonen

Lees verder Vriesdroog koffie

Vriesdroog koffie

Lees verder Filterkoffie

Filterkoffie

Lees verder Cafitesse koffie

Cafitesse koffie

Lees verder Topping & Cacao

Topping & Cacao

Begin de dag met een goede kop koffie

Wat is er nu fijner dan de dag beginnen met goede koffie? U wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen bij uw klanten, en een ontmoeting begint bijna altijd met een kop koffie. Met lekkere koffie kunt u juist op die belangrijke momenten een goede indruk achterlaten. Naast dat u indruk kunt maken op uw klanten door kwalitatief goede koffie te serveren, is het ook bevorderlijk voor de sfeer en productiviteit binnen het kantoor. Even een praatje maken bij de koffiecorner om de dag te bespreken of voor een korte meeting. Met een goed kop koffie op kantoor worden uw medewerkers alerter en kunnen zij zich beter concentreren. JOBO koffie draagt dus ook bij aan de productiviteit van uw medewerkers.

De online koffie van JOBO koffie is perfect om de dag mee te beginnen.

De voordelen van goede koffie online bestellen

U wilt het natuurlijk niet laten gebeuren dat uw kantoor zonder koffie of koffiebonen zit. Door koffie te bestellen bij JOBO heeft u naast onderstaande voordelen, altijd voldoende voorraad.

  • Als de voorraad bijna op is, leveren wij u nieuwe koffie
  • Uw koffie wordt altijd zo snel mogelijk geleverd
  • Er is een ruime keuze aan verschillende soorten koffie
  • U kunt uw klanten en medewerkers altijd kwalitatief hoge koffie aanbieden

Een ruim assortiment koffie online

Omdat JOBO koffie het belangrijk vind dat iedereen kan genieten van een lekkere kop koffie, kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten:

  • Fresh brew koffie - Deze gemalen koffie is de opvolger van de ouderwetse filterkoffie en biedt zowel de mogelijkheid tot het zetten van een kopje, als het maken van een complete pot.
  • Vriesdroog koffie - Misschien wel de meest verse koffie die er te krijgen is, omdat de koffie eerst bij minus 40 graden wordt ingevroren, waardoor al het vocht aan de koffie wordt onttrokken. De koffiekorrels blijven hierdoor in optimale staat. Door het toegevoegde aroma is de vriesdroogkoffie een heerlijk begin van de dag.
  • Filterkoffie - Ook voor de ouderwetse, heerlijke filterkoffie kan je bij ons terecht. Zet grote potten koffie voor een grotere groep met de beste filterkoffie die je maar kan krijgen.
  • Cafitesse koffie - Cafitesse koffie van Douwe Egberts wordt, net als de vriesdroogkoffie, ingevroren bewaard. Dit sterk geconcentreerde extract, gemaakt van de beste bonen, zorgt ervoor dat de smaak en het aroma perfect behouden blijven.
  • Topping en cacao - Om de koffie helemaal af te maken, bieden we ook verschillende soorten topping en cacao aan. Als koffie groothandel zijn we namelijk graag van alle markten thuis.
Koffie bestellen doet u uit het ruime assortiment van JOBO koffie.

Koffie bestellen uw eigen locatie

Zelf online koffie kopen is bij ons erg eenvoudig, maar u kunt ook kiezen voor onze koffie service. U kunt door gebruik te maken van onze service altijd blijven genieten van de lekkerste koffie, zonder stress te hebben over of er nog wel voldoende voorraad is. Of u nu eigenaar bent van een groot of klein kantoor, JOBO koffie levert aan alle ondernemers. Bent u juist werkzaam in de horeca? Naast koffie voor bedrijven en koffie op kantoor in uiteenlopende branches, leveren wij ook koffie aan de horeca. Wilt u graag klant worden bij JOBO koffie? Dan bespreken we uw wensen en komen we samen tot een overeenkomst. Uw koffie wordt zorgvuldig uitgezocht, zodat u altijd kan genieten van de hoogste kwaliteit.

Vragen over onze koffie?

Koffie online bestellen doet u bij JOBO. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de koffie? Bijvoorbeeld over de verschillende soorten? Dan kunt u altijd contact opnemen of een offerte aanvragen. JOBO kan u helpen als koffie adviseur en u passend koffie advies geven.