Offerte aanvragen

Koffie

Als bedrijf hecht je natuurlijk veel waarde aan een goede kop koffie. Om er zeker van te zijn dat iedereen bij ons terecht kan, bieden we daarom een uitgebreid assortiment koffie aan.

Lees verder Fresh Brew Koffie

Fresh Brew Koffie

Lees verder Koffiebonen

Koffiebonen

Lees verder Vriesdroog koffie

Vriesdroog koffie

Lees verder Filterkoffie

Filterkoffie

Lees verder Cafitesse koffie

Cafitesse koffie

Lees verder Topping & Cacao

Topping & Cacao


  • Fresh brew koffie - Deze gemalen koffie is de opvolger van de ouderwetse filterkoffie en biedt zowel de mogelijkheid tot het zetten van een kopje, als het maken van een complete pot.
  • Koffiebonen - Natuurlijk zijn we ook een koffiebonen groothandel. Met koffiebonen kan je nooit verkeerd gaan. Of het nu gaat om medium of donker gebrande bonen, allemaal leveren ze een uitstekende smaak en een heerlijk aroma. Als groothandel in koffiebonen biedt Jobo alleen het beste dat er te krijgen is.
  • Vriesdroog koffie - Misschien wel de meest verse koffie die er te krijgen is, omdat de koffie eerst bij minus 40 graden wordt ingevroren, waardoor al het vocht aan de koffie wordt onttrokken. De koffiekorrels blijven hierdoor in optimale staat. Door het toegevoegde aroma is de vriesdroogkoffie een heerlijk begin van de dag.
  • Filterkoffie - Ook voor de ouderwetse, heerlijke filterkoffie kan je bij ons terecht. Zet grote potten koffie voor een grotere groep met de beste filterkoffie die je maar kan krijgen.
  • Cafitesse koffie - Cafitesse koffie van Douwe Egberts wordt, net als de vriesdroogkoffie, ingevroren bewaard. Dit sterk geconcentreerde extract, gemaakt van de beste bonen, zorgt ervoor dat de smaak en het aroma perfect behouden blijven.
  • Topping en cacao - Om de koffie helemaal af te maken, bieden we ook verschillende soorten topping en cacao aan. Als koffie groothandel zijn we namelijk graag van alle markten thuis.