Offerte aanvragen

Koffiebonen

Lees verder Jobo Koffiebonen Mild 1KG

Jobo Koffiebonen Mild 1KG

Een Braziliaanse koffie blend die samengesteld is uit 2 van de meeste bekende koffie regio’s Santos en Cerrado in Brazilië. Door de samenwerking van veel boeren die zich verzamelen in deze coöperatie is deze blend zeer consistent in smaak en kwaliteit.

Een koffie die vol en soepel van smaak is en met lage aciditeit. Het bevat fijne smaken van chocola en noten is daardoor bij een groot publiek erg geliefd.

Lees verder Jobo Koffiebonen Classic 1KG

Jobo Koffiebonen Classic 1KG

Een ronde en volle en licht kruidige koffie blend gecreëerd voor mensen die van wat krachtigere koffies houden. Deze koffie met een lage aciditeit snijdt prachtig door de melk van je cappuccino heen en kan op vele manieren gezet worden. Een koffie die in tegenstelling tot veel andere krachtige koffies niet veel bitters heeft maar wel kruidige tonen heeft.

Lees verder Jobo Koffiebonen Robuust 1KG

Jobo Koffiebonen Robuust 1KG

Een betaalbare koffieblend die perfecte basis smaken bevat. Een koffie voor een groot publiek die op zoek is naar een betaalbare koffie maar dan net een stapje beter.

Tonen van chocola en cacao wisselen zich af met kruidige tonen. Deze basis koffiesmaken die veel aanwezig zijn in koffie komen perfect in deze blend tot zijn recht.