Offerte aanvragen

Vriesdroog koffie

Wilt u snel koffie kunnen zetten, maar wel koffie van hoge kwaliteit aanbieden aan uw personeel en klanten? Dan is vriesdroog koffie de perfecte oplossing. Vriesdroogkoffie, ook wel instant koffie genoemd, is eigenlijk vers gezette koffie die is bevroren bij -40 graden. Dit bevriezen wordt ook wel vriesdrogen genoemd. Tijdens het vriesdrogen wordt het overtollige vocht onttrokken uit de koffie, waardoor er een korrelig concentraat ontstaat: de vriesdroogkoffie. Bij vriesdroog koffie blijft de smaak en kwaliteit van koffie goed behouden, waardoor u alsnog kunt genieten van een vers kopje koffie. Omdat de koffie als het ware al voor u is gemaakt, is het een kwestie van een enkele seconden wachten voor u een kopje klaar hebt uit uw zakelijke koffiemachine. Vriesdroog koffie kopen doet u bij Jobo Koffie, dé koffie groothandel. Zo kunt u binnen een mum van tijd van de lekkerste koffie genieten.

Lees verder Douwe Egberts Instant Classic 300gram

Douwe Egberts Instant Classic 300gram

 • Arabica & Robusta
 • Medium gebrand
 • Gebalanceerde smaak
Lees verder Douwe Egberts Instant Elite 300gram

Douwe Egberts Instant Elite 300gram

 • Arabica & Robusta
 • Donker gebrand
 • Volle en ronde smaak
Lees verder Jobo Vriesdroogkoffie Excellent 500 Gram

Jobo Vriesdroogkoffie Excellent 500 Gram

100% Vriesgedroogde Koffie

Vriesdroogkoffie van Jobo Koffie

Bij Jobo Koffie hebben we verschillende soorten vriesdroogkoffie, waaronder de vriesdroogkoffie van ons private label. Deze koffie heeft een heerlijke smaakcombinatie van mokka en chocolade. Wij hebben ons private label met zorg voor u samengesteld en daarbij 100% Arabica bonen gebruikt. Alle koffie binnen Jobo’s private label wordt verpakt in een milieuvriendelijke verpakking, waar geen aluminium aan te pas komt. Naast ons eigen label verkopen wij ook vriesdroogkoffie van Douwe Egberts. Alle soorten koffie binnen ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een heerlijke smaak.

Vriesdroogkoffie is een snelle manier om het lekkerste kopje koffie te zetten

De voordelen van vriesdroogkoffie

 • Vriesdroog koffie kan erg snel gezet worden, binnen enkele seconden heeft u al een kopje koffie
 • De koffie is geschikt voor grote groepen dankzij de snelheid en gebruiksvriendelijkheid
 • Vriesdroogkoffie vergt weinig onderhoud omdat er geen afval is
 • Vriesdroog koffie behoudt zijn smaak, ondanks de snelheid van het maken
 • Bij Jobo Koffie hebben wij vriesdroog koffie van hoge kwaliteit

Vriesdroog koffie kopen bij Jobo Koffie

Jobo Koffie is dé groothandel in koffie. Als afnemer kunt u bij ons terecht voor de lekkerste vriesdroog koffie. Vriesdroog koffie online kopen doet u dan ook heel eenvoudig bij Jobo Koffie. Wij hebben koffie van de allerhoogste kwaliteit en dat proeft u. Daarnaast streven wij altijd naar het leveren van een uitstekende service. Zo hebben we een ruim assortiment zodat u genoeg keuze heeft en hebben wij een snelle, kosteloze levering. Naast vriesdroog koffie kopen kunt u bij ons ook terecht voor andere koffiesoorten. Denk hierbij aan koffiebonen, Fresh brew, Cafitesse koffie en filterkoffie. Wilt u uw kopje koffie helemaal af maken, dan kunt u bij ons ook terecht voor de topping en cacao. Zo kunt u voor al uw koffie-gerelateerde producten terecht op één vaste plek.

Vriesdroog koffie kopen doe je bij Jobo Koffie

Contact, informatie en advies

Wanneer u op zoek bent naar goede koffie, dan bent u bij koffie groothandel Jobo Koffie aan het juiste adres. Ook voor uw zakelijke koffiemachine kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij drinken graag een kopje koffie met u om uw wensen te bespreken. Zo heeft u binnenkort de beste koffie in huis voor uw personeel en klanten.