Offerte aanvragen

Koffiebonen voor bedrijven

Bij Jobo Koffiegroothandel leveren wij onder andere koffiebonen voor bedrijven. Wij leveren de hoogste kwaliteit Espressobonen van het topmerk Douwe Egberts en staan voor een complete ontzorging voor uw bedrijf. Daarnaast leveren wij ook drie verschillende soorten koffiebonen van ons eigen merk: Jobo. Eerst proberen? Kom dan gerust eens langs bij ons op de zaak!

Een lekkere bak koffie is niet alleen heerlijk voor al uw collega’s maar maakt ook klanten blij die op het kantoor langskomen. Om deze reden gaan wij enkel de hoogste kwaliteit koffiebonen en -machines. Zo bent u ervan verzekerd dat u nog jarenlang, dag in en uit, de heerlijkste koffie kunt nuttigen!

Bekijk ons aanbod koffiebonen


Espressobonen voor bedrijven

De bonen die wij leveren van het verantwoorde en vertrouwelijke merk Douwe Egberts zijn zogenaamde espressobonen. Dit zijn bonen die gebruikt kunnen worden voor een reguliere bonenmachine. Zodoende vindt het maalproces plaats in de machine in plaats van de fabriek waardoor de smaak het beste tot zijn recht komt. Bij deze bonen onderscheiden wij drie verschillende soorten:

  • Licht gebrande bonen.
  • Medium gebrande bonen.
  • Donker gebrande bonen.

De aroma’s van deze bonen worden op deze manier steeds intenser.

Welke bonen passen het beste bij mijn situatie?

Om erachter te komen welke soort bonen het meest geliefd is, adviseren wij één ding: testen! De beginnende koffiedrinker zal donker gebrande bonen wellicht te sterk van smaak vinden, terwijl de ‘ervaren’ koffiedrinker hier wel behoefte aan kan hebben. Vraag dus binnen uw bedrijf wat de werknemers lekker vinden.

Vraag een offerte aan

Door uw koffiebonen bij Jobo Koffiegroothandel te bestellen zult u nooit meer zonder koffie komen te zitten. Wij leveren namelijk weer nieuwe bonen zodra de resterende voorraad op uw kantoor weer bijna op is. Als u interesse heeft gekregen in deze service kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen om een inzicht te krijgen in de kosten.