Offerte aanvragen

Freshbrew koffie

De laatste jaren is de populariteit van koffieautomaten in combinatie met espressobonen flink toegenomen. Dit heeft geresulteerd in een afname van de vraag naar Freshbrew koffie. Toch zijn er nog velen die de smaak van Freshbrew koffie prefereren boven die van koffiebonen. Maar wat is Freshbrew koffie precies?

Bekijk ons aanbod Freshbrew Koffie


Wat is Freshbrew koffie?

Met Freshbrew koffie zet u koffie van versgemalen bonen. De smaak doet dan ook denken aan de ‘traditionele’ filterkoffie die in veel huishoudens wordt gedronken. Omdat deze smaak voor veel koffiedrinkers erg toegankelijk is, doet Freshbrew koffie het erg goed op de werkvloer. Wat voor veel bedrijven daarnaast interessant is, zijn de relatief lagere kosten in verhouding met koffiebonen.

Waarom zou ik kiezen voor Freshbrew koffie?

Naast de herkenbare smaak die bij veel mensen geliefd is, heeft Freshbrew koffie nog meer te bieden. Namelijk:

  • Telkens een verse kop koffie.
  • Relatief goedkoper dan espressobonen.
  • Koffiemachine maakt minder geluid doordat de koffie niet gemalen hoeft te worden.
  • Met één klik altijd kwaliteit koffie tot uw beschikking.


Freshbrew koffie bestellen

Als jouw bedrijf zoekt naar lekkere koffie waarvan de machine makkelijk te gebruiken is en waarvan de kosten relatief laag zijn, dan biedt Freshbrew koffie wellicht de uitkomst. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat wij een offerte op maat voor u kunnen opstellen!