Offerte aanvragen

Koffie groothandel in Drenthe

Wat is het eerste dat u doet als u op kantoor aankomt? Juist, u pakt een lekker kopje koffie om uw dag goed te beginnen. Om ervoor te zorgen dat u altijd voorzien bent van de beste koffie kunt u gebruik maken van de koffie service van Jobo Koffie, koffie groothandel in Drenthe. Wij staan voor u klaar met raad en daad om ervoor te zorgen dat u alles in huis heeft om voor de lekkerste koffie te kunnen zorgen.

Onze koffiesoorten

Bij onze koffie groothandel in Drenthe kunt u terecht voor verschillende soorten koffie, waardoor er voor iedereen wel een goede koffie tussen zit. Zo kunt u onder andere kiezen uit koffiebonen, fresh brew koffie, filterkoffie, cafitesse koffie en vriesdroog koffie. Naast koffie, kunt u bij ons ook terecht voor andere producten.

Thee

Ook aan de theeliefhebber wordt gedacht bij onze koffie groothandel in Drenthe. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten thee en een breed aanbod aan smaken. Of u nu van rooibos thee houdt of van thee met een fruitsmaak, bij ons vindt u het allemaal.

Cup a Soup

Wie wel een opkikker kan gebruiken tijdens een dag werken zit helemaal goed bij ons Cup a Soup assortiment. Hier vindt u allerlei smaken Cup a Soup, van tomaat tot groentesoep. Alles om uw kantoordagen op de meest prettige manier door te komen.

Bij de koffie groothandel in Drenthe kunt u ook terecht voor andere dingen dan koffie

Frisdranken

In de middag zin in een lekker verkoelend blikje cola of sinas? Ook frisdranken mogen niet ontbreken in ons assortiment. In ons ruime assortiment vindt u allerlei verschillende soorten frisdrank om de warme zomerdagen mee door te komen.

Snacks

Ook voor de lekkere trek hebben wij genoeg in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor heerlijke koeken, maar ook voor verschillende soorten snoep. Zo kunt u uzelf, uw collega’s en bezoekers trakteren op iets lekkers.

Koffie toebehoren

Iets in de koffie? Ook voor suiker, melk, roerstaafjes en andere koffie toebehoren kunt u bij ons terecht. Zo kunt u uw koffie altijd helemaal naar wens drinken. Bij Jobo Koffie leveren wij al uw producten vanaf één plek.

De beste koffiemachines

Een goede koffiemachine is essentieel voor de lekkerste koffie. Bij Jobo Koffie leveren wij u een koffiemachine die perfect aansluit op uw koffie wensen. Zo vraagt een kopje bonen koffie om een koffiemachine die bonen kan vermalen en heeft vriesdroogkoffie weer ander materiaal nodig. De koffiemachines zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Mocht er toch een keer iets mee aan de hand zijn, dan staan wij voor u klaar om dit probleem snel te verhelpen. Ook het eventuele onderhoud voeren wij graag voor u uit.

Over Jobo, koffie groothandel in Drenthe

Jobo Koffie biedt koffie service in Drenthe aan organisaties en ondernemingen. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten koffie, zodat er voor iedereen wel iets naar smaak tussen zit. Daarnaast zijn wij van alle markten thuis. Niet alleen voor koffie kunt u bij ons terecht, maar ook voor thee, Cup a Soup, frisdranken en diverse snacks. Zo hoeven u en uw medewerkers nooit zonder te zitten. Als klant bij onze koffie groothandel in Drenthe wordt u op uw wenken bediend en zorgen wij ervoor dat u al uw benodigdheden op één plek kunt bestellen.

Klant worden bij onze koffie groothandel in Drenthe

Wilt u met uw bedrijf klant worden bij onze koffie groothandel in Drenthe? Of heeft u vragen over onze koffie groothandel? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met u terug met een passend aanbod op uw wensen en staan u graag te woord. Zo kunt u snel genieten van de allerbeste koffie.

Als klant bij de koffie groothandel in Drenthe heeft u toegang tot de lekkerste koffie