Offerte aanvragen

Koffiebonen bulk

Als u koffiebonen in bulk nodig heeft, bent u bij Jobo Koffiegroothandel aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een ruim aanbod koffiebonen aan; verschillende smaken en verschillende merken zodat de juiste keuze er voor u of uw bedrijf altijd bij zit. In ons assortiment bieden wij onder andere bonen aan van Douwe Egberts en van ons eigen label. Hierbij kunt u steeds kiezen tussen milde bonen, maar ook robuuste bonen die perfect zijn voor een lekker sterk bakje koffie!

Koffiebonen Bestellen


Waarom een koffie groothandel?

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf baat heeft bij een goed-functionerende koffiemachine in combinatie met heerlijke kop koffie. Waarom? Veel werknemers beginnen de dag graag met een welverdiende kop koffie. Daarnaast is de koffiehoek ook dé plek waar collega’s samenkomen om de dag te bespreken of de plannen voor het aankomende weekend door te nemen. Bij Jobo Koffiegroothandel doen wij er dan ook alles aan om u volledig te ontzorgen en een juiste invulling te geven aan dit moment.

Koffiebonen online bestellen in bulk

Door uw koffiebonen online bij ons te bestellen, verzekert u zich ervan dat er geen dag op het werk voorbij gaat waarop de koffievoorraad op is. Enkele voordelen als u uw koffiebonen in bulk bij ons besteld:

  • De koffiebonen worden zo snel mogelijk geleverd
  • Divers aanbod zodat er voor ieder wat wils is
  • Mogelijkheid om grote voorraad in te slaan
  • Zodra de voorraad bijna op is, wordt er nieuwe koffie geleverd

Vragen of een offerte aanvragen?

Wij leveren aan iedere onderneming: van horecazaken en grote kantoren tot de kleinere ondernemers. Elke situatie vraagt echter wel om een andere aanpak. Als u geïnteresseerd bent in de levering van koffie gaan wij daarom graag met u in gesprek om op die manier tot een passende oplossing te komen!