Offerte aanvragen

Koffieservice

Uw dag op kantoor begint goed met een lekkere, verse kop koffie. Koffie zorgt ervoor dat u en uw collega’s de dag op kantoor fris beginnen en houdt u de hele dag scherp en geconcentreerd. Daarnaast is koffie natuurlijk gewoon een lekkere start van de dag. Wilt u gebruik maken van een goede, betrouwbare koffieservice zodat u altijd de beste koffie heeft op kantoor? Dan kunt u bij Jobo Koffie terecht. Wij nemen u alle zorgen uit handen en bieden u de koffie die u verdient. Neem gerust contact met ons op.

Koffieservice biedt u alles wat u nodig heeft

Wanneer u op zoek bent naar een goede koffieservice in uw omgeving, dan bent u bij Jobo Koffie aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een koffie service in Hoogeveen of in een andere plaats in Drenthe, wij leveren u altijd de beste koffie. Jobo Koffie heeft verschillende soorten koffie in het assortiment, waardoor er voor iedere smaak wat te kiezen valt. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de beste koffiemachines en verzorgen wij ook alle koffie toebehoren, zoals topping en cacao. Wanneer u voor de koffieservice van Jobo Koffie kiest, bent u er zeker van dat u compleet wordt ontzorgd.

De verschillende koffiesoorten binnen het assortiment van Jobo Koffie zijn:

Binnen onze koffieservice heeft u keuze uit verschillende soorten, waaronder cafitesse koffie

Wij leveren koffiemachines voor de beste koffie

Goede koffie begint bij een goede koffiemachine, daarom leveren wij ook de beste koffiemachines met onze koffieservice. Bij Jobo Koffie hebben we een ruim assortiment aan koffiemachines, zodat er voor iedere koffiesoort een passende machine is. Zo hebben wij machines die geschikt zijn voor het vermalen van koffiebonen, zodat u de lekkerste bonen koffie kunt zetten.

Koffie service en onderhoud

Naast het leveren van goede koffie, zorgen wij er ook voor dat u van de goede koffie kunt blijven genieten. Een koffiemachine vraagt eens in de zoveel tijd om een goede schoonmaakbeurt. Onze experts voeren dit onderhoud graag voor u uit, zodat u snel weer kunt genieten van het optimale resultaat. Ook wanneer er iets stuk gaat aan de machine staan wij voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de machine binnen een mum van tijd weer gerepareerd wordt zodat u geen kopje koffie hoeft te missen.

Jobo Koffie, koffie service en meer

Voor de beste koffieservice hoeft u niet meer verder te kijken, Jobo Koffie biedt u namelijk alles wat u nodig heeft op het gebied van koffie. Maar wij bieden u nog meer. Wij begrijpen namelijk dat u en uw collega’s ook wel eens trek hebben in iets anders dan koffie. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de lekkerste thee, Cup a Soup, frisdranken en snacks. Kortom, wij bieden u alles voor een prettige, productieve dag op kantoor.

Contact, informatie en advies

Jobo Koffie, koffie groothandel , biedt u de beste koffie service in Drenthe, waardoor u altijd voorzien bent van de beste koffie voor uzelf en uw collega’s. Wilt u hier voor uw kantoor ook gebruik van maken? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u vragen over onze koffieservice of over één van onze andere diensten? Ook dan staan wij u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat u en uw medewerkers zo snel mogelijk kunnen genieten van de beste koffie.

Koffieservice van Jobo biedt u de beste kop koffie