Offerte aanvragen

Koffieservice Drenthe

Hoe kan een kantoordag beter beginnen dan met een goede kop koffie? De geur van koffie zorgt voor een heerlijke sfeer op kantoor en de koffie zelf zorgt voor scherpte en focus, terwijl het ook nog eens gewoon bijzonder lekker is. Jobo Koffie is de koffieservice in Drenthe en levert allerlei soorten koffie, die stuk voor stuk een ding gemeen hebben: het smaakt fantastisch. Heeft uw bedrijf behoefte aan goede koffie en wilt u geholpen worden door een partij die u volledig ontzorgt? Neem dan contact met ons op.

Onze koffieservice in Drenthe levert de koffie die u zoekt

Jobo Koffie is een uitstekende partner als u zoekt naar een koffieservice in Drenthe. Niet alleen leveren we de beste koffie, maar ook toebehoren en koffiezetapparaten kunt u bij ons krijgen. We vinden het belangrijk om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en dus zorgen we ervoor dat u voor al uw koffiebenodigdheden bij ons terecht kunt. Zo bieden we ook een enorme keus aan verschillende koffievarianten, zodat ieders smaak bij onze koffieservice in Drenthe terecht kan.

De verschillende koffiesoorten die Jobo Koffie biedt zijn :

  • Vriesdroog koffie - Deze koffievariant wordt ingevroren bij veertig graden onder nul en blijft zodoende volledig vers. De koffiekorrels blijven in optimale staat en het toegevoegde aroma komt helemaal tot zijn recht als de koffie wordt ontdooid.
  • Koffiebonen - Koffiebonen zijn niet meer weg te denken uit de verschillende koffiezetapparaten in het kantoor. Bij onze koffieservice in Drenthe kunt u terecht voor allerlei verschillende bonen; van medium tot donker gebrande bonen, we hebben ze allemaal.
  • Fresh brew koffie - Een gemalen koffie, die gezien wordt als de opvolger van de ouderwetse filterkoffie. Deze variant geeft u de mogelijkheid om een kopje te zetten, of gelijk een hele pot.
  • Filterkoffie - Still going strong. Filterkoffie is een oude en vertrouwde koffievariant, die nog altijd door duizenden mensen wordt gedronken en niet zonder reden; het heerlijke aroma zal altijd blijven.
  • Cafitesse koffie - Deze koffievariant is van Douwe Egberts en wordt ingevroren bewaard. Het levert een sterk geconcentreerd extract levert een geweldige smaak en aroma.
  • Topping en cacao - Natuurlijk willen we ook de topping en cacao niet vergeten. Een koffieservice in Drenthe hoort het immers allemaal te bieden.
Bij onze koffieservice in Drenthe kunt u voor verschillende soorten koffie terecht

Een koffie service in Drenthe levert ook koffiemachines

Als Koffie groothandel levert Jobo Koffie ook een ruime keus aan koffiemachines. Elke koffievariant heeft zijn eigen machine nodig; wie graag koffie zet met koffiebonen, zal hiervoor een machine moeten gebruiken die deze bonen kan vermalen. En wie vriesdroogkoffie wil zetten, zal hiervoor het juiste materiaal nodig hebben. Jobo Koffie heeft het allemaal en zorgt ervoor dat er voor elke liefhebber een apparaat is dat de lekkerste koffie zet. Ook zorgen we ervoor dat de machines regelmatig onderhouden worden, zodat u zeker weet dat er goed voor gezorgd wordt.

Onderhoud nodig? Wij zorgen ervoor

Een koffieservice in Drenthe betekent ook het onderhouden of repareren van koffiemachines. Eens in de zoveel tijd moeten de machines even goed schoongemaakt worden, om de beste smaak van de koffie te kunnen blijven garanderen. Onze experts weten precies wat ze moeten doen en zullen de koffiemachine snel weer operationeel hebben. En mocht het eens gebeuren dat er iets gerepareerd moet worden, dan zorgen we daar natuurlijk voor.

Een koffieservice in Drenthe die verder gaat

Natuurlijk zijn we gespecialiseerd in het leveren van koffie en koffie toebehoren, maar daar houdt het niet mee op. Omdat niet iedereen koffie drinkt, of gewoon omdat er soms andere wensen zijn, leveren wij ook thee, frisdrank, snacks en Cup a Soup. Dit maakt Jobo Koffie tot de leverancier van alle dranken die op een kantoor genuttigd worden. Of het nou gaat om een goede start van de dag, of een lekker fris blikje cola op een warme zomermiddag, Jobo Koffie zorgt ervoor dat het aan u en uw werknemers in niets ontbreekt

Neem contact met ons op

Als koffieservice in Drenthe en Koffieservice in Hoogeveen, staan we volledig voor u klaar met de beste koffie, koffiemachines en alles wat er verder nog nodig is voor de inwendige mens op kantoor. Wilt u voortaan ook genieten van een uitstekende kop koffie, gezet met een handig te bedienen en duurzame machine? Neem dan contact met ons op en we gaan voor u aan de slag. We regelen het proces van A tot Z en zorgen ervoor dat u zich verdere nergens druk om hoeft te maken. Jobo Koffie bedient en ontzorgt.

Onze koffieservice in Drenthe laat u genieten van een uitstekende kop koffie