Offerte aanvragen

Zakelijke koffiemachine

Goede koffie is belangrijk voor elke werkplek. Wie ‘s ochtends op kantoor komt en begroet wordt door een halfslachtig bakje koffie, begint de dag bepaald niet ideaal. Werknemers - en ook werkgevers - die kunnen uitkijken naar goede koffie op de werkvloer, zullen altijd met wat meer plezier binnenkomen. En met goede koffie op kantoor, komt natuurlijk ook een zakelijk koffiezetapparaat. Jobo Koffie heeft een uitgebreid assortiment aan koffiemachines, waardoor elk bedrijf de machine kan bestellen die het beste bij ze past.

Lees verder Etna Dorado Espresso Compact - Smart Touch

Etna Dorado Espresso Compact - Smart Touch

Proef het aroma van versgemalen bonen!

• Zeer compacte machine
• Slechts 52,4 cm hoog
• Breed scala aan koffievariëteiten
• Gescheiden heet wateruitgifte

Lees verder Etna Dorado Espresso Medium - Smart Touch

Etna Dorado Espresso Medium - Smart Touch

Proef het aroma van versgemalen bonen!

• Hoogwaardige Zwitserse zetgroep
• Superieure koffiekwaliteit
• Hoge kwaliteit pomp en bonenmolen

Lees verder Etna Dorado Espresso Large - Smart Touch

Etna Dorado Espresso Large - Smart Touch

Proef het aroma van versgemalen bonen

Lees verder Etna Dorado Instant Compact - Smart Touch

Etna Dorado Instant Compact - Smart Touch

Geniet binnen 8 tellen van verse koffie

Lees verder Etna Dorado Instant Small

Etna Dorado Instant Small

Geniet binnen 8 tellen van verse koffie

Lees verder Etna Dorado Instant Medium

Etna Dorado Instant Medium

Kies naar wens uit een geweldige selectie!

Lees verder Etna Dorado Instant Large - Smart Touch

Etna Dorado Instant Large - Smart Touch

Verwen uzelf met uw favoriete drank

Lees verder Etna Dorado Fresh Brew large - papierloos

Etna Dorado Fresh Brew large - papierloos

Maak moeiteloos de lekkerste filterkoffie en thee

Lees verder Animo Optivend 32 NG

Animo Optivend 32 NG

De OptiVend 32 NG van Animo is een koffiemachine met een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet.

Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak.


Lees verder Animo Optivend 32 TS NG

Animo Optivend 32 TS NG

De OptiVend 32 TS NG van Animo is een koffiemachine met een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet.

Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak. 

Geschikt voor koppen en kannen tot 2 liter.

Lees verder Animo Optivend 32 S NG

Animo Optivend 32 S NG

De OptiVend 32 S NG van Animo is een koffiemachine met een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet.

Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak.


Lees verder Animo OptiFresh 3 NG

Animo OptiFresh 3 NG

Voor heerlijke verse filterkoffie en diverse koffievariantendie u serveert met één druk op de knop. 

De OptiFresh is eenvoudig te bedienen en net zo gemakkelijk te onderhouden.

Het belang van de zakelijke koffiemachine

Een zakelijk koffiezetapparaat is de plek waar veel werknemers elke ochtend even kort bijpraten. Het is de plek waar gesprekken plaatsvinden over de vorige dag, over het afgelopen weekend en over van alles wat er beleefd is. Het is de plek, kortom, waar het hele kantoor even dichter bij elkaar komt. En dan hebben we het nog niet eens over de klanten die op bezoek komen en kunnen genieten van een heerlijke bak koffie. De zakelijke koffiemachine is daarom een belangrijk onderdeel van de werkplek, helemaal als hier ook nog eens uitstekende koffie uit komt. Jobo Koffie begrijpt maar al te goed welke rol de koffiemachine op zakelijk gebied speelt en biedt dan ook een ruim assortiment machines aan, voor grote en kleine ondernemingen.

De voordelen van een zakelijk koffiezetapparaat

De zakelijke koffiemachine moet niet alleen goede koffie produceren, hij moet ook voor iedereen makkelijk te bedienen zijn. Dat betekent dat deze apparaten zo simpel mogelijk opereren en dat goede koffie slechts een druk op de knop verwijderd is. De machines van Jobo Koffie zijn naast kinderlijk eenvoudig te opereren, ook nog eens in staat om hoogwaardige koffie te produceren, in allerlei sterktes. Het heerlijke aroma van de versie koffiebonen zal ‘s ochtends vroeg al snel op de werkplek te ruiken zijn, wat een heerlijk begin geeft aan de dag. De machines zijn compact, waardoor ze niet te veel ruimte innemen en er altijd een goed plekje voor is te vinden.

Job Koffie levert aan alle ondernemers

Goede koffie is niet alleen fijn op kantoor, ook voor de horeca is het onmisbaar. Daarom levert Jobo Koffie hun zakelijke koffiemachines aan alle ondernemers. Van kleine kantoren, tot grote bedrijven en natuurlijk vergeten we de horeca niet. Juist deze branche leeft bij goede koffie en dus hebben we ook voor de horeca de beste koffieautomaat zakelijk. Wil je weten welke machine het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag op weg. Onze experts hebben veel kennis van zaken en kunnen je altijd vertellen welke zakelijk koffietapparaat geschikt is voor welke koffiebehoefte.

Jobo Koffie heeft voor elke koffieliefhebber wat wils

Bij Jobo Koffie zijn we grote liefhebbers van koffie en weten we dat smaken altijd blijven verschillen. En dus bieden we allerlei soorten koffie aan, waardoor er altijd iets van je gading tussen zit. Jobo Koffie biedt:

Dankzij deze uitgebreide keuze weet je zeker dat je altijd kan kiezen voor de koffie die jij het lekkerst vindt. En natuurlijk hebben we de zakelijke koffiemachine die hier het beste bij past, zodat je elke dag van de heerlijke, verse koffie uit deze machine kan genieten.

Geniet ook van de positieve effecten van goede koffie

Geniet jouw onderneming straks ook van de positieve effecten van goede koffie? Bekijk dan nu welk koffiezetapparaat zakelijk voor zakelijk gebruik het beste bij jou en je wensen past en bestel de machine die jouw werkomgeving straks heerlijk zal doen laten ruiken. Mensen voelen zich automatisch wat beter dankzij het aroma van goede koffie en het brengt goede gesprekken op gang, die bijdragen aan een positieve sfeer op de werkplek.

Vragen, advies en contact

Jobo Koffie is de koffiegroothandel die graag met zijn klanten meedenkt. Heb je dus vragen, wil je graag advies of wil je in contact komen om andere redenen? Doe dat vooral. Onze experts staan klaar om je te helpen met elke vraag die je maar hebt, zodat jij straks zeker weet dat je het beste zakelijk koffiezetapparaat in huis haalt en je er jarenlang plezier van zult hebben.