Offerte aanvragen

Zakelijke koffie

Het hebben van goede koffie is erg belangrijk voor menig werkplek. Als ondernemer wilt u dan ook graag voldoen aan de wensen van uw medewerkers. Door gebruik te maken van de zakelijke koffie van Jobo Koffie weet u zeker dat u altijd voldoende, goede koffie op kantoor heeft.

Altijd de lekkerste koffie met de zakelijk koffie service

In de zakelijke wereld wordt er erg veel koffie gedronken en dat is ook niet zo vreemd. Wanneer uw medewerkers de hele dag hard aan het werk zijn, kunnen ze namelijk af en toe wel een lekkere kop koffie gebruiken. Het geeft energie en het is daarnaast een moment van rust. Als ondernemer wilt u dan ook niet zonder komen te zitten. Met de zakelijk koffie service van Jobo Koffie heeft u altijd voldoende op voorraad. Is de koffie op kantoor bijna op? Dan hoeft u ons maar te bellen en wij leveren een nieuwe voorraad. Wilt u bijvoorbeeld standaard uw koffiebonen zakelijk ontvangen? Dan zijn wij graag uw partner.

Met de zakelijk koffie service van Jobo Koffie geniet u altijd van een lekker kopje koffie.

Koffie voor iedereen

Bij Jobo Koffie zijn we ons ervan bewust dat smaken verschillen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij aan de verschillende smaken kunnen voldoen en bieden daarom verschillende soorten aan. Maakt u gebruik van onze zakelijk koffie service, dan heeft u keuze uit de volgende verschillende soorten:

Daarnaast beseffen wij ons ook dat misschien niet iedereen zo’n grote koffie liefhebber is als dat wij zijn. Daarom bieden wij naast zakelijke koffie ook verschillende andere producten aan, zoals thee, soepen, frisdrank, water, koeken en zoetwaren. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat uw ervaring compleet wordt met de toebehoren.

De lekkerste koffie wordt uiteraard gezet met een professionele koffiemachine. Ook deze kunt u bij ons afnemen. Wij hebben diverse zakelijke koffiemachines van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u er jarenlang uw verse kop koffie mee zetten.

De voordelen van koffie zakelijk

  • U profiteert altijd van de lekkerste koffie van hoge kwaliteit
  • Nooit meer zonder koffie. Wanneer de voorraad bijna op is, leveren wij een nieuwe
  • Dankzij ons diverse aanbod is er voor ieder wat wils
  • Uw nieuwe koffievoorraad wordt snel geleverd
  • U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen

Zakelijke koffie service voor iedere locatie

Als koffie groothandel leveren wij koffie aan verschillende locaties. Denk hierbij aan bedrijven, ondernemers, maar ook aan de horeca. Wij hechten veel waarde aan het leveren van een uitstekende service. Wij beseffen ons dan ook dat de service voor koffie op kantoor of koffie voor bedrijven er heel anders uit kan zien dan binnen de horeca. Wanneer u klant wordt bij onze groothandel, bespreken wij uw wensen nauwkeurig. Hierdoor weten we precies wat u graag wilt hebben en weet u wat wij kunnen leveren. Wilt u graag gebruik maken van onze zakelijk koffie service? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en dan komen wij zo spoedig mogelijk met een goed aanbod.

Jobo Koffie levert met de koffie zakelijk service aan verschillende locaties, zoals bedrijven, ondernemers en horeca.

Snelle levering van uw kwaliteitskoffie

Wanneer uw koffievoorraad begint in te slinken, dan kan dat nog wel eens de nodige stress opleveren. Onze koffie zakelijk service zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd nieuwe koffie geleverd krijgt, zodat u nooit (lang) zonder hoeft te zitten. U hoeft ons alleen maar even te bellen of te mailen met uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk uw kant op komt. Zo geniet u snel weer van een heerlijke kop kwaliteitskoffie. Wij leveren namelijk enkel producten van hoge kwaliteit en zoeken deze zorgvuldig voor u uit.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van zakelijke koffie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij staan u graag te woord om uw wensen te bespreken. Hierdoor kunnen wij onze service zo goed mogelijk laten aansluiten op uw wensen en geniet u altijd van de beste koffie.